Termeni si conditii

Cine suntem

Adresa sitului web este: http://nasturelul-fermecat.ro

Site-ul www.nasturelul-fermecat.ro este proprietatea MOGA CODRUTA FLORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul social in Oradea, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. F5/954/2015, C.U.I: 34515141 denumita in cele ce urmeaza Nasturelul Fermecat.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Prezentarea produselor

Depunem toate eforturile sa prezentam in mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite in realitate.

Comanda

Comanda produselor se poate face online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Cosul de cumparaturi este situat in partea din dreapta-sus a paginii noastre. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul „Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi vei gasi produsele selectate si vei avea posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs din cos.

Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, introdu datele necesare, apoi  fa click pe butonul „Comanda”. Dupa efectuarea comenzii, vei primi un mail care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Daca, in maxim 10 minute, nu ai primit acest mail, comanda ta nu a fost inregistrata. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

Stocurile sunt introduse in site in baza inregistrarilor contabile si se modifica in timp real, pe masura ce se inregistreaza comenzi. Facem tot posibilul ca stocul afisat sa fie real, insa uneori se intampla sa existe mici diferente intre stocul contabil si cel fizic.

Costuri de livrare

Costurile de livrare sunt:

20 lei pentru livrarea prin curier – in acest moment lucram cu FANCOURIER

10 lei pentru posta, 12 lei posta ramburs

14 lei posta prioripost (un serviciu similar curieratului rapid, cu livrare la adresa), 20 lei prioripost ramburs

Predare personala in Oradea, fara costuri de transport

Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat. Nasturelul Fermecat se straduieste sa expedieze in aceasi zi coletele comandate pana in ora 15, sau a doua zi pentru cele livrate dupa ora 15 sau in zilele de weekend (in cazul expedierii cu Fancourier). Pentru posta, ele vor fi expediate in 1-3 zile de la inregistrarea comanzii.

Plata

Plata produselor se poate face:

  • in sistem RAMBURS (plata la livrare) – Pretul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita, in momentul primirii si produselor.
  • in avans, cu cardul. Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.
  • in avans, prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre Moga Codruta Florina Intreprindere Individuala in contul RO64BTRLRONCRT0477749501

Returnarea produselor

Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doresti sa returnezi produsele comandate noi iti vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor.  
Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite.
Ne poti anunta atat prin email codruta.vesea@gmail.com dorinta ta de a returna partial sau total o comanda. Vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare. 

Drepturi de autor

Intreg continutul site-ului: design, text, imagini si logo-uri este proprietatea MOGA CODRUTA FLORINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.  Folosirea fara acordul Moga Codruta Florina a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Orice sesizare de incalcare a drepturile de autor, poate fi facuta pe emailul codruta.vesea@gmail.com

Politica de confidentialitate

nasturelul-fermecat.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale. 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.